|||
Hav2Go
in

Gå på opdagelse i Tivolis nye mad-mekka

NYE OPLEVELSER. Byggeriet af Tivoli Hjørnet på hjørnet af Bernstorffsgade og Vesterbrogade er i fuld gang. Nu offentliggør Tivoli listen over, hvad du kan glæde dig ti, når det åbner næste efterår.

Af Christian M. Olsen

cmo@minby.dk

BERNSTORFFSGADE: Lige nu er det en stor byggeplads, men til efteråret i 2017 åbner Tivoli Hjørnet, havens nye spisemekka. Nu har Tivoli offentliggjort navnene på de spise- og drikkesteder, der rykker ind.

Der bliver et mix af kendte koncepter, etablerede koncepter med et twist og så helt nye forretninger. Og der er noget for enhver smag. Udvalget tæller burgere, pizzaer, gourmetmad, mexicansk, asiatisk, smørrebrød, tapas, fisk og meget mere. Skal du bare have noget at drikke, er der specialister inden for te, kaffe og vin.

Foruden spisemekkaet med stader og fælles siddeområder skal bygningen rumme nye værelser til Nimb Hotel og fire større forretninger. Navnene på to af dem er allerede offentliggjort: På Vesterbrogade åbner den italienske restaurant Vapiano, og på tagetagen kommer Sticks ’n’ Sushi til at ligge.

Den tredje forretning er orienteret mod design, men navnet er stadig fortroligt. Endelig afventer selve hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade det helt rigtige match, der formodentlig er et stærkt brand på udkig efter en flag-ship-store, oplyser Tivoli.

Klik for større billede.
Klik for større billede.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

DEBAT: Lundehusskolen er en god skole

Er der egentlig plads til mere kunst i Indre By?