Socialt bogprojekt er flyttet

Stadig på Østerbro: Forfatteren Rachel Röst stiftede i 2012 projektet Læs for Livet, der bringer bøger til børn, der er anbragt uden for hjemmet.

Projektet er vokset og vokset, og nu kan det ikke længere findes i Koldinggade. Men fortvivl ikke, du kan fortsat aflevere bøger til børn og unge i alderen 0-23 på Østerbro, faktisk kun et par gader væk. Nu ligger Læs for livet i Bogensegade 2-4 i kælderen, og der er åbent tirsdag-torsdag efter klokken 12. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Debat: Vi finder os ikke i det

Jeg har ikke været til at smide ud