||
Løberen er en moderne løbeudstyrsbutik med et bredt sortiment af alt i udstyr til løb. Pr-foto ||

Løbetid i Nørre Farimagsgade

MOTION. Godt nyt for motionsfolket. Løberen har åbnet butik i Nørre Farimagsgade med alt hvad hjertet begærer til løbere – både motionister og feinschmeckere.

Af Christian M. Olsen

cmo@minby.dk

NØRRE FARIMAGSGADE: Startskuddet er gået til et løbeeventyr i Nørre Farimagsgade. Her er åbnet en forretning med alt til løbeentusiaster og andre med hang til at bevæge benene hurtigt.

Løberen har butikker otte steder i landet – og nu også i Nørre Farimagsgade.

»Vi har nytænkt, hvad det vil sige, at være en løbebutik. Vi hæver overliggeren og vil præsentere Løbedanmark for en eksklusiv og inspirerende butik, der i sig selv vil være en oplevelse at besøge,« siger direktør Ebbe Nielsen i en pressemeddelelse.

»Vi arbejder på, at Løberen København bliver et samlingssted for løbere i København. Et sted, hvor man går hen, når man vil inspireres og have en kompetent vejledning. Vi vil derfor, i løbet af foråret, arrangere en længere række af foredrag, workshops i butikken og løbetræninger rundt i København,« siger Daniel Greve, der er chef i den 400 kvadratmeter store butik.

Butikken bliver blandt de første i Europa til at præsentere de nyeste og mest eksklusive løbeprodukter, som man ikke finder andre steder.

cav160217Løberen4-PR
HVOR: Nørre Farimagsgade 65. HVORNÅR: Åbnede 6. februar. HVORDAN: Se mere på loberen.dk
SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Ny legeplads for alle

HELT PERSONLIGT: Flemming Toft