Kamilla Hega Holst. Sidste år udsendte hun bogen »På træk«. Kom og hør hende torsdag 25. februar kl 20 i forfatterscenen. Pressefoto

Mød forfatter bag bogen »På træk«

LITTERATUR: Torsdag 25. februar kl. 19 gæster forfatter Kamilla Hega Holst Kulturstationens forfatterscene. Her vil hun fortælle om sin nyeste roman ’På træk’, som hun blandt andet har vundet Blixenprisen for.

Af Jan Diament
jan@minby.dk

FORFATTER: Kamilla Hega Holst skriver originale og skæve romaner om mennesker, som afviger fra normen. Hun har en bachelor i dansk og har to børnebøger og tre romaner for voksne på cv’et. I 2015 udkom ’På træk’, der er hendes tredje voksenroman.

I ’På træk’ møder vi Kaya. Hun er i slutningen af trediverne, mor til to børn og for nylig skilt fra sin mand. Nedbrudt og deprimeret rejser hun til Pattaya i Thailand, hvor hendes morfar, en 87-årig pensioneret luftkaptajn, bor sammen med sin thailandske hushjælp Mali.

I takt med at hun får det bedre, driver Kaya rundt i Pattaya – byen som er et billede på kapitalismen i rå form. Her kan alt købes for penge, smukke thaikvinder spankulerer rundt på tårnhøje hæle, hivsmittede mænd springer ud fra altaner, og der er sexklubber, gogo-barer, skønhed og forfald overalt.

’På træk’ tematiserer den kvindelige hovedpersons vanskeligheder med moderrollen, parforholdets rutiner, længsler og fristelser som fører til utroskab, en kræftsyg far og sorgen over at miste, og er samtidig en art undersøgelse af, hvorvidt penge som magtmiddel spiller en negativ eller positiv rolle i intime relationer.

’På træk’ er nomineret til DR Romanprisen 2016 og senest til EU’s litteraturpris.

Kulturstationen Vanløses forfatterscene er et tilbagevendende arrangement, hvor alle gæster inviteres til at komme tæt på aktuelle forfattere og udgivelser og være en del af et spændende fællesskab med andre med interesse for den gode historie og litteraturen.

Køb billetter til arrangementet med Kamilla Hega Holst for 50 kr. på kulturstationen.kk.dk, på ebillet.dk eller ved personligt fremmøde på biblioteket. Arrangementet er støttet af Vanløse Lokaludvalg.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

|

Håndværk med god kaffe

Manden med de mange gode råd