Lokale borgere donerede forleden i Absalons Kirke varmt vintertøj og sko samt bøger og andet godt til værestedet Hellebro i Sydhavnen. Pressefoto

Nyt værested fik en hjælpende hånd

DONATION. En tidlig julegave ventede de unge brugere på værestedet Hellebro i Sydhavnen, da Tradono, et loppemarked på mobilen, kunne overrække en stor donation efter deres julebazar i Absalons Kirke.

Her havde et stort antal lokale borgere nemlig taget godt imod tilbuddet om at donere varmt vintertøj og sko samt bøger og andet godt til værestedets mange hjemløse unge, mens der blev shoppet løs blandt de mange gode loppefund.

»Vi er utrolig taknemmelige over, at vesterbroerne valgte at støtte op om indsamlingen til Hellebro, der lige nu står og mangler alt,« siger Mads Mathiesen, der er medstifter af Tradono, og fortsætter:

»Det betyder rigtig meget for os, at vi kan hjælpe ting med at få nyt liv gennem vores loppemarkeder – uanset om det er gennem køb og salg eller gennem donationer til dem, der ikke selv har mulighed for at købe,« siger Mads Mathiesen i en pressemeddelelse.

red@minby.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

|

Dyk ned i Frederiksbergs byhistorie

Vilde Villads fra Valby går til filmen