Pressefoto
in ,

Lavet i hånden af Milena Bonifacini

Udstilling: Den danske kunstner Milena Bonifacini har i de senere år arbejdet med at udvide sit abstrakte maleri til at omfatte tredimensionelle objekter og genstande, blandt andet bronze, keramik og tekstiler. Resultatet kan ses på hendes udstilling »Fatto a mano« i Banja Rathnov Galleri & Kunsthandel i Museumsbygningen.

Her installerer Bonifacini objekter i malerierne, så de mimer genkendelige rum som køkkenet, og fadeburet, men med en række overraskende elementer.  Udstillingen kan ses frem til den 27. februar. liwe


OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Blaabjergs bedste burgere

1001 nat på en tidlig fredag aften