Torvehallernes fiskebutik og tapasbar åbner i 2017 tapas-bar og østersbar
in

Tapas og østers i Tivoli

TAPAS. Hav2Go og Tapa del toro fra Torvehallerne rykker ind i Tivolis nye Food Court, der åbner i 2017. Glæd dig til ny dedakent østersbar med champagne og lækre tapas med højt til loftet.

Af Anja Berth

abe@minby.dk

TIVOLI: Her gik man lige og troede, at der var nok med spisesteder i Tivoli. Men i 2017 åbner Tivoli en helt ny food court, hvor havens gæster kan tage en pause på en af de mange nye restauranter og barer.

Og har man hang til spansk sortfodsskinke og oksecarpaccio, aioli, svampe og gammel fåreost kan man godt glæde sig.

Ejerne bag Tapa del Toro i Torvehallerne og Istedgade, Jan Jensen og Sune Rothenberg Lind, kan nu afsløre, at Tapa del Toro nu rykker ind i Tivoli, hvor der åbner en helt ny food court i 2017.

»De gode fester foregår i køkkenet, og Tivoli er en fest, som bliver mere og mere attraktiv, og med Tivoli Food Court i 2017, er der lagt op til en rigtig god køkkenfest,« siger Jan Jensen, der sammen med Sune Rothenberg Lind tror på, at tapas-bølgen er kommet for at blive.

Det viser succesen i både Istedgade og Torvehallerne, lyder det fra makkerparret.

Tapa del Toro Tivoli vil fokusere på flere af favoritterne fra Torvehallerne, men også byde på nye retter.

Tapa del Toro serverer autentiske tapas samt spanske øl og vine inklusiv cava. De importerer skinker, pølser og ost direkte fra producenter i Spanien, og de lægges vægt på friske og lokalt dyrkede råvarer.

Food Courten åbner i 2017, og så er der lagt op til et sandt madstrøg, hvor Torvehallerne er rigt repræsenteret.

Torvehalssucces

Ejeren af Tapa del Toro, Jensen ejer også – sammen med ejeren af Hav, Tommy Raabo Lund restaurant Umage.

De to mødes nu igen i Tivoli. For Hav2Go, der er fiskehandlen Havs take-awayafdeling med fisk og skaldyr, vil også få plads i Tivoli med massevis af sømad, østers og champagneflasker på is så langt øjet rækker.

»Vi synes, at København mangler sådan et sted. I New York er der Grand Central Oyster Bar & Restaurant, der ligger midt på, hvad der svarer til deres Hovedbanegård. Der er altid proppet med mennesker, det er forretningsfolk, der har travlt og snupper et par hurtige østers i baren mellem møderne, turister, der vil smage på de lokale råvarer, pendlere, der skal have noget på farten og de lokale, der køber ind til aftensmaden. Det er det, vi vil med Hav2Go i Tivoli Food Court – og her er Tivolis beliggenhed lige ved siden af Københavns Hovedbanegård ideel,« siger Tommy Raabo Lund.

Med i food courten kommer også den italienske restaurant-kæde, Vapiano, der har sat sig på hele verdensmarkedet og har restauranter i storbyer som blandt andet Berlin og London.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Sydhavn Teater går under jorden

Italiensk tempel i Sydhavnen