Succeshistorien omkring Nordisk Brødhus i Rantzausgade er tilsyneladende ved at slutte. Indehaver Lennart Ribers skal møde i retten. Arkivfoto: Jeppe Vejlø/Scanpix

Succesbager bliver hevet i retten af tidligere ansatte

Økonomisk uorden. Lennart Ribers, manden bag Nordisk Brødhus, er blevet hevet i retten af tidligere ansatte på grund af manglende lønudbetalinger.

Af Mikkel Svinth Rødgaard

mir@minby.dk

KAOS: I godt tre år har Nordisk Brødhus i Rantzausgade været et tilløbstykke både for lokale, foodies og medier, men meget tyder på, at det er slut.

Lennart Ribers, den højt profilerede mand bag Nordisk Brødhus, skal i denne uge møde i byretten. Det er tre tidligere ansatte, som via deres fagforening, har startet sagen, fordi de ikke har fået udbetalt løn. Det skriver Avisen.dk.

»Han har holdt rigtig mange for nar, siger Lars Kildebo, der er bager, og var ansat i Nordisk Brødhus fra januar til maj i år, og i den periode fik udbetalt, hvad der svarer til en månedsløn.

Brødhus begæres konkurs

Avisen.dk har derudover. har talt med en lang række kilder, som kan berette om en omfattende økonomisk uorden, hvor ubetalte regninger, manglende indskud og brudte løfter var sædvane.

Den ellers så populære bager har nu holdt lukket gennem længere tid, og det bliver den ved med, hvis det står til de tidligere ansattes fagforening, som begærer Nordisk Brødhus konkurs.

Avisen.dk har ikke fået Lennart Ribers i tale, og Nørrebro/Nordvest Bladet har også henvendt sig forgæves.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Den burde næsten hedde ‘Baker Street’

|

Forslag kan redde Nørrebros træer