Når Vanløse i weekenden står på den anden ende

CPH dans pepper festen op

Energi. Dans giver glæde hele livet og er med til at sætte fut i festen – også når Vanløse står på den 2. ende.

Af Morten Friis Outzen

mfo@minby.dk

Trods danseskolens unge alder, så har den på meget få år etableret sig som en af Danmarks bedste og største danseskoler.

»Vi gør alt for, at vores elever og forældre skal føle sig velkommen på vores danseskoler,« siger Maria Stenlund og fortsætter:

»Vi er yderst stolte af vores fantastiske team af lærer og lærerinder, der alle på hvert deres felt er ildsjæle, som selv holder deres dans ved lige enten som dommer ved konkurrencer, eller selv lever af at danse professionelt på TV og hos popgrupper.«

Leder du efter et festligt indslag til din firmafest?

Eller en anderledes og mere sjov form for teambuilding til dit firma eller et seminar?

Så er CPH Dans også klar med danseundervisning, der ryster folk godt sammen, så man både får motion, får smilet frem og koncentrationen i gang.

CPH Dans underviser i næsten alt for eksempel: Lanciers, Disco, Hip Hop, Showdans, Vild med Dans/Pardans, Ballet, Zumba, RocknRoll & Funky Mix.

»Vi sætter en stor ære i at finde netop det hold, som passer til dig eller dit barn. Og det kan vi, fordi vores team hurtigt ser, om du vil befinde dig bedre i en anden dansegenre,« siger Maria Stenlund.

FAKTA Danseglæde

I september 2007 tog danseparret og indehaverne Maria Stenlund og Kenneth Stenlund de første skridt til det, der skulle blive til CPH Dans.
Danseskolen hed dengang Dragør Dans og holdt til på Dragør Bade-hotel i bedste Matador stil. Siden blev der også udvidet med Vanløse.
1. juni 2012 skiftede danseskolen navn til CPH Dans, med visionen om at blive Storkøbenhavns foretrukne danseskole.
I dag er der syv danseskoler i Storkøbenhavn. Fra sæson 2015/16 udvider Cph Dans også vestpå med i skole Kalundborg 2. september.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Dagens valgfoto: 6. juni – dag 11 af 23

Mureren der også elsker træ og vilde idéer