JOSEPHINE BERGSØE
in ,

Når naturen bliver til kultur

NATURLIGT. Ny udstilling ser på, hvad der sker, når tre håndværkere omgør natur til kultur. Rundetaarn lægger udstillingsrum til i den kommende måned.

Af Christian M. Olsen

cmo@cityavisen.dk

UDSTILLING: Møbelsnedkeren Laura Bergsøe, guldsmeden Josephine Bergsøe og fotografen Jakob Dall står bag en ny udstilling, der fra på lørdag kan ses i Rundetaarn.

Hver for sig arbejder de med hvert deres håndværk, men i udstillingen ’Natural State of Mind’ er de fælles om at se nærmere på, hvad der sker, når natur bliver gjort til kultur, og hvad bearbejdningen gør i forhold til fortokningen.

»Vi kan ikke og skal ikke måle os med den sublime natur. Det naturen gør ved os i følelse, nysgerrighed og total overgivelse, er grundstenen for vores værker,« lyder det i oplægget til udstillingen.

I den smukke bibliotekssal i Rundetaarn kan man se Jakob Dalls sort-hvide naturbilleder, smykkekunst af Josephine Bergsøe og møbeldesign i naturmaterialer af Laura Bergsøe.

Udstillingens værker akkompagneres af et helt nyt stykke musik, der er komponeret af musikeren og sangskriveren Dicte.

På udstillingen vises også en kortfilm af filminstruktør Lasse Spang Olsen om arbejdsprocesserne bag udstillingens værker.

Man kan følge med på naturalstateofmind.dk

Natural State of Mind. Rundetaarn. 7. marts – 12. april. Åbningstider: Alle dage kl. 10-18. Entré: 25 kr.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Christian Olsen

Written by Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Hvad skal der stå på boghylderne?

Beboere til barejere: Lad os gå en rolig sommer i møde