Muhammedtegner Lars Vilks. Pressefoto

Debatmøde om Charlie Hebdo

Krudttønden: Det franske satiremagasin Charlie Hebdo og ytringsfrihed er blandt emner, når Lars Vilks Komiteen lørdag den 14. februar holder debatmøde i Krudttønden.

Her indledes mødet med at den franske ambassadør i Danmark, Francois Zimeray taler. Han deltager dog ikke i den efterfølgende paneldebat.

Her diskuterer svenske Lars Vilks, muhammedtegner og kunsthistorier, ukrainskfødte Inna Shevchenko, leder af leder af feministgruppen FEMEN, kendt for sine nøgenaktioner foran blandt andet kirker og moskeer, og Agnieszka Kolek, billedkunstner og kurator for Passion for Freedom Arts.

Diskussionen vil blandt andet omhandle, om vi har ret til at være blasfemiske, og om vi tør være det efter terrorangrebet på Charlie Hebdo.

Debatmødet starter klokken 15, og det koster 75 kroner at lytte med til debatten, der foregår på engelsk. Der betales kontant ved indgangen. Tilmelding er nødvendig på helmerbri@gmail.com cmo/liwe

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

FHBK og formanden fejrer 50-års jubilæum

Benjamin vil være børnenes superhelt