Sebastian Klein er gæst i juleaften-afsnittet af ¿Den Lystige Julekalender
in

På loftet sidder nissen med sin julekalenderøl

Julekalender-øl. På et loft i Valby bor en nisseøl. Den deltager i årets kendis-udgave af ‘Den Lystige Julekalender’, der i år er optaget på et loft på Sylviavej og via Facebook sender sine fem afsnit ud med kendissnak og juleøl.

Af René Mølskov

rem@minby.dk

Juleøllen har bragt: Et rødt kabel løber under døren til bagtrappen på Sylviavej, hvor Daniel Hansen bor.

Ledningen snor sig langs trappetrinene og helt op på det gamle tørreloft med de rå bjælker, hvor et lille skilt advarer om, at der er filmoptagelser i gang.

»Jeg er øldrikker med et formål. Jeg kan i virkeligheden meget bedre lide sodavand og jeg drikker ikke øl for smagens skyld,« siger Sebastian Klein.

Han er gæst i sidste afsnit i ’Den Lystige Julekalender 2014’, der i år fra Valby via facebook sender fem afsnit med hyggesnak, kendte og juleøl.

Nedtrapning

Da ’Den Lystige Julekalender’ gik i luften i Valby i julen 2012 i Valby kunne man hver eneste dag klikke ind og se det seneste afsnit. Enten på julekalenderens facebook-side eller på Valby Bladets hjemmeside.

I år bliver det ikke en julekalender med daglige afsnit, men en adventskalender, som derudover har et afsnit til juleaften.

»Det var et kæmpe arbejde at skyde et afsnit til hver eneste dag. I år forsøger vi i stedet at lave en adventkalender, hvor vi satser på en højere kvalitet og det er lykkedes os at finde en kendt til hvert afsnit,« fortæller Daniel Hansen, der sammen med Jakob Villerup Kristensen er værter på julekalenderen.

Masser af kendte

Julekalenderen er på deres facebookside efterhånden blevet anbefalet af både Søren Hauch-Fausbøll, Monrad og Rislund og gæsterne i år tæller en række kendte ansigter.

Sebastian Klein, Sebastian Dorset, Hjalte Flagstad, Martin Veltz og Carsten Berthelsen er alle gæster i hver deres afsnit af julekalenderen.

»De skrev til mig og spurgte, om jeg ikke ville være med. Selvom jeg ikke er nogen ølekspert, tænkte jeg, at det da kunne være hyggeligt,« fortæller Sebastian Klein.

Den 5,8 prcent stærke juleøl fra Thisted Bryghus var derfor også velvalgt til dagens gæst. For mens de andre gæster har haft ret stærke og kraftige juleøl på bordet, ’nøjedes’ de denne søndag under optagelserne med den mildere julebryg.

»Det er den absolut mindst stærke af de øl, vi har smagt på i julekalenderen i år. Men det er jo ikke nødvendigvis dårligt,« siger Daniel Hansen, der sammen med Jakob Villerup havde valgt netop den milde øl til juleaften-afsnittet af kalenderen.

Første afsnit kan ses på søndag og har du fået lyst til at se med, når de kendte besøger julekalender-entusiasterne i Valby, kan du finde dem på: facebbok.com/Denlystigejulekalender

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Børn fortæller om livet på julemærkehjem

Cafeer og barer presser boligpriserne