Dan Hammer vil nu nyde Fremad-kampene i ro og mag fra tribunen. Arkivfoto:Dan Hammer vil nu nyde Fremad-kampene i ro og mag fra tribunen. Arkivfoto: Michael Paldan. Michael Paldan.

Hammer ud af Fremad-bestyrelse

Dan Hammer træder ud af bestyrelsen i Fremad Amager Elite A/S.

Af Jacob Schneider

jape@amagerbladet.dk

SUNDBYVESTER: Fremad Amager Elite mistede i ugens løb et medlem af bestyrelsen, da det lokale islæt i flokken – ud over klubbens egne repræsentanter – Dan Hammer valgte at træde ud.

Det er særligt den tidligere FCK-direktørs job som direktør for den kommende multiarena i Ørestad, der er svært at forene med bestyrelsesarbejdet i den ambitiøse 2. divisionsklub, forklarer Dan Hammer:

»Det var ikke uden vemod, at jeg i dag meddelte Fremad Amager Elite A/S, at jeg udtræder af bestyrelsen. Det har været en spændende tid, men desværre har opgavens karakter vist sig at være uforenelig med mine personlige prioriteter. Jeg ønsker holdet på kontoret i Brøndby held og lykke med at bringe Fremad Amager tilbage til fordums styrke både på og udenfor banen,« skriver Hammer på Facebook og uddyber til Amager Bladet:

»Intet er gået galt – tværtimod. Er blot fanget mellem en lyst til at gøre endnu mere for Fremad Amager og en virkelighed, der tilsiger, at jeg får endnu mindre tid til Fremad Amager. Det er et ærgerligt dilemma, men konklusionen var ikke til at komme udenom. Så nu køber jeg mig et sæsonkort i stedet og ser kampene alene som fan.«

Hos Fremad Amager Elite er man da også kede af Hammers exit:

»Dan Hammer har lagt en stor og engageret arbejdsindsats i Fremad Amager i det forløbne år, og det siger vi tusind tak for. (…)

Fremover må vi nøjes med at se Dan på lægterne i Sundby Idrætspark.«

Bestyrelsesformand Flemming Kjellerup forventer at kunne præsentere en afløser for Hammer snarest.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Amager igen bedst ved DM

|

Ole Bjur: »Hav tålmodighed«