Trine (th) besøger to gange om måneden sin bogven Ingrid på Ydre Østerbro. Privatfoto

Bliv bogven som Trine og Ingrid

Nyt fra Kultur Østerbro: I snart to år har Trine besøgt sin BogVen Ingrid på de ydre Østerbro. De to mødes hjemme hos Ingrid to gange om måneden, og hver anden gang har Trine nye materialer med fra biblioteket.

Ingrid nærer en stor interesse for kriminalromaner, og det samme gør Trine. Sammen har de netop læst Jussi Adler Olsens ’Fasandræberne’.

»Det er helt fantastisk at få Trine på besøg. Vi drikker gerne en kop the mens vi taler om vores læseoplevelser. Men vi taler altså også om så meget andet – det kan godt gå op i noget værre tøsesnak,« fortæller Ingrid på 83.

Også Trine på 27 synes rigtig godt om ordningen og tilføjer: »Jeg har desværre ikke selv mine bedsteforældre længere, så derfor er det helt unikt at jeg kan besøge Ingrid og dele min interesse for litteratur med hende. Og så er det lidt som at sidde hjemme hos min egen bedstemor.«

Sidder du tilbage med et ønske om at dele dine læseoplevelser og lære et nyt menneske at kende, eller kender du én der er glad for litteratur, men desværre forhindret i selv at besøge biblioteket – så tag kontakt til bibliotekspersonalet på Østerbro Bibliotekerne eller ret direkte henvendelse til Hovedstadens Røde Kors på mail bogvenner.rkh@rodekors.dk. Kultur Østerbro

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Kishichiro satte alle skakmat

10 forfattere fortolker sosu¿ernes verden