in ,

Find den gode sport

Ny app. Den nye app WannaSport gør det nemmere at finde muligheder for sport i byen.
 
WannaSport er en app, der skal gøre det nemmere at få overblik over og adgang til sport i byen. I første omgang har appen fokus på København og hovedstadsområdet, men udvikleren Jacob Lau forventer at appen om kort tid vil kunne benyttes i hele landet og senere også i udlandet. WannaSport blev lanceret i denne måned og vil gøre det nemmere at finde inspiration og booke sportsmuligheder i nærområdet. 
 
Hvor er der tennis?
Appen giver let et overblik og adgang til et stort udbud af aktiviteter og faciliteter, som er tæt på. Har man for eksempel lyst til at spille tennis, så søger man blot på tennis i appen, som med det samme giver muligheder til, hvor man kan spille tennis. De resultater man får vist, er sorteret efter afstanden til faciliteterne i forhold til den nuværende placering. Appen oplyser f.eks. at der er en ledig bane kl. 16, en kilometer væk, og finder man den mulighed attraktiv, så kan man booke banen direkte via appen. Man får ligeledes mulighed for let at dele sine ønsker og aktiviteter online via sociale medier, og appen vil dermed kunne hjælpe til at finde andre, der har et matchende ønske. 
Dermed skabes nye og flere muligheder for fælles sportsaktiviteter og brugeren kan få nye sportsvenner.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

På den 2. side set – Sårfeberen

Chateau de Frederik VI