Annethia Lilballe er idékvinden bag cabareten. Pressefoto
in

Klima, kærlighed og Kildevæld

kabaret: Et kulturcenter er på vej på skolen, og området er klimakvarter.

Til efteråret bliver der præsenteret en cabaret med klima som omdrejningspunkt.

Bag idéen står skuespiller og instruktør Annethia Lilballe, der selv bor i kvarteret og har et barn gående på Kildevældsskolen.

»Da jeg flyttede til Østerbro for et par år siden, fik jeg hurtigt øje på de muligheder, der findes i bydelen. Der gik ikke længe, førend jeg havde en rigtig god dialog med ledelsen på skolen om idéen til teaterprojektet og med Områdefornyelsen, der er væsentlige samarbejdspartnere i projektet,« udtaler hun.

Sange af C.V. Jørgensen

Projektet går ud på at lave professionelt produkt, der henvender sig til teaterinteresserede i byen.

Indholdet i teaterforestillingen bygger på idéen om at kombinere sange og musik af C.V. Jørgensen med klimarelaterede emner.

En af de medvirkende skuespillere er Sofie Topp-Duus, der er ved at færdiggøre skuespiller uddannelsen i Odense. Sofie Topp-Duus har bl.a. medvirket i `Hair´ og `Elsk mig i nat´ på Østre Gasværk Teater og i `The Sound of Music´ på Det Ny Teater.

Udover instruktør, skuespillere og musikere medvirker et kunsthold fra 10. klasse på Kildevældsskolen, der står for scenografi, og Kildevældsskolens Fritidsklub. thof

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Thomas Frederiksen

Written by Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Fjerbold på Færøerne

Tidspunktet for en fødsel kan ikke planlægges