Tesla kommer fra Sacremento

Tesla rocker på 31. år

KONKURRENCE. Det amerikanske rockband Tesla fejrer 30 års jubilæum i Amager Bio. Læserne kan vinde billetter.

Af Jacob Schneider
jape@amagerbladet.dk

ØRESUNDSVEJ: Det amerikanske rockband Tesla kan i år fejre 30 års jubilæum, og den multiplatin-vindende gruppe fortsætter med at lave musik. I 2011 udsendte bandet deres seneste album »Twisted Wires & The Acoustic Sessions« og ifølge rygterne er der en ny plade på vej i år.

Tesla tog fra start afstand til 80’ernes dominerende glam-metal genre og sigtede i stedet efter at lave hård rock. Bandet opstod i Californien under navnet City Kidd, men skiftede navn til Tesla under indspilningen af deres første album »Mechanical Resonance«, der indeholdt hits som »Modern Day Cowboy« og endte med at sælge platin.

Rockgruppen afsluttede 80’erne med deres andet album »The Great Radio Controversy«, der indeholdt den klassiske kærlighedsballade »Love Song«. I start-90’erne udsendte de deres tredje album »Psychotic Supper«, som også endte med at sælge platin.

Efter en pause på seks år blev Tesla genforenet i år 2000, og siden da er det blevet til flere albums og turnéer.

Vind billetter

Tesla spiller i Amager Bio fredag 6. juni klokken 21.00, og Amager Bio udlodder i samarbejde med Amager Bladet 5×2 billetter til koncerten.

Aftenens opvarmning kommer fra det danske hardrock-band Statement, der netop er debuteret med albummet »Monsters«.

For at deltage i konkurrencen sender du en e-mail med dit navn, adresse og telefonnummer i dagtimerne til jape@amagerbladet.dk inden tirsdag 3. juni klokken 12.00. Skriv ’Tesla’ i emnefeltet og svar på spørgsmålet:

»Hvad hedder Teslas seneste album?«

Vinderne får direkte besked på e-mail og skal kvittere for gevinsten inden for tre dage.

Billetter à 280 kroner via www.billetlugen.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Kgs. Enghave & Valby Bladet og Amager Bladet. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem godt 20 år, de seneste fire på godt og ondt. Jeg er nysgerrig på menneskelivets mangfoldige historier inden for kultur, sport, trafik og politik. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Rundt om søen med flodhesten for Kenya

||

Kort om sport, uge 22, 2014