Beboere fortæller om deres barndom

Teaterr: Snart vil OK-Centret Dronning Anne Marie Centret på Solbjerg Have 7 få besøg af en glade børn, pårørende og andre nysgerrige sjæle, når der står teater på programmet med forestillingen ’Der var engang vol.9’.

Det er Erindringsfabrikken med Tine Futtrup Lund i spidsen, der laver teater med beboerne. Missionen er at bygge bro mellem ældre og børn ved at lave teater.
I forestillingen fortæller nogle af beboerne om deres barndom og ungdom for børn og andre, der har lyst til at lytte med. Fortællingerne bliver krydret med dans, sang og musik fra 30’erne og 40’ernes Danmark.
Forestillingen er blevet til på baggrund af en række musik-, erindrings- og sangworkshops, som har sparket samtaler om livet i gamle dage i gang.
» Ældre mennesker har været børn i en tid så fuldkommen anderledes end den, børn i dag vokser op i. De finder stor glæde ved at fortælle om det, og børn synes, det er spændende at høre historier fra gamle dage. Derfor er det oplagt at bringe de to grupper sammen,« fortæller Tine Futtrup er Lund, der er leder af Erindringsfabrikken og forestillingens instruktør.
I forestillingen bliver børnene ikke kun publikum, men får også mulighed for at være med i forestillingen. Børnene bliver inviteret ind i den sorte skole, hvor morgensang og spanskrør var en del af hverdagen.
Har du lyst til at kigge med, så er der billetter at få gratis, hvis man mailer til: info@erindringsfabrikken.dk
Forestillingen spiller 4., 7., 9. og 11. april kl. 11.00 på OK -Centret Dronning Anne Marie i Solbjerg Have 7 ved Finsensvej. hee

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Verdens bedste by-campus på vej

Solbjerg kirkes kor synger