Der var tid til autografer og billeder
in

Grandprix-stjerne besøgte Randersgade

I 2014 kan København kalde sig vært for verdens største musikkonkurrence samtidig med, at byen er udnævnt til Europas miljøhovedstad 2014.

Kombinationen af de to begivenheder er omdrejningspunktet i konkurrencen Eurovision School Contest, som grand prix-vinder Emmelie de Forest i sidste uge lancerede på Randersgades Skole.

I konkurrencen inviteres alle danske og skånske skoleelever i fjerde til sjette klasse til at give deres bud på, hvordan et grønnere Europa skal se ud. Ambitionen er at 20.000 elever deltager i konkurrencen, der løber frem til en af Eurovision-showets generalprøver den 7. maj i B&W-hallerne, hvor 10 klasser skal dyste om den endelige sejr til

Det er Oresund Event Center, der er tovholder på konkurrencen, hvis mål er at engagere den kommende generation i mere end bare en sangkonkurrence.

“I 1956 bandt Eurovision Song Contest et splittet Europa sammen gennem sang og musik. 57 år senere er meget sket, men behovet for at enes og forenes er stadig det samme. Samtidig er nye generationer kommet til, og det er netop dem, vi gerne vil involvere og engagere i Eurovision School Contest,” siger Mikkel Bechshøft fra Oresund Event Center i en pressemeddelelse. liwe

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Isen på søerne er stadig usikker

Kritik af nyt busudvalg i Dragør