Guldpiger og sølvdrenge

HOLD-DM. Der var helt som ventet guld til KB Tennis’ damer, mens herrerne måtte nøjes med sølv ved weekendens medaljeslutspil hjemme på Peter Bangs Vej.

Af Bo Børresen, bob@berlingskemedia.dk
Tirsdag den 10. december 2013, 12:36


KB var favorit til at vinde guld hos både damerne og herrerne, da den sejrsvante Frederiksberg-klub i weekenden lagde baner til årets medaljeslutspil i indendørs holdtennis.

Det begyndte planmæssigt med sikre semifinalesejre lørdag. KB’s herrer besejrede Team Gentofte med 4-2, mens damerne vandt 4-0 over Hvidovre.

KB’s damer fortsatte den sikre guldkurs ved søndagens finale, hvor modstanderen var Birkerød.

De nordsjællandske gæsters es, Karen Barbat, lagde ud med at besejre KB’s 1. single, Mai Grage, med 7-5 og 6-0, men herefter stod der KB på det meste.

Karina Ildor Jacobsgaard, Julie Noe og Maria Rasmussen vandt henholdsvis 2., 3. og 4. singlen og bragte således værterne foran med 3-1.

Da Karina Ildor Jacobsgaard og Ulrikke Høyer heller ikke skulle bruge lang tid på at vinde deres 2. double, var KB-triumfen i hus. 1. damedoublen kunne afbrydes og KB-pigerne modtog deres velfortjente guldmedaljer.

 

Storspillende Løchte

Herrefinalen skulle derimod hurtigt vise sig ikke at gå KB’ernes vej. En storspillende Frederik Løchte Nielsen bragte gæsterne fra Lyngby foran 1-0 ved at vinde 1. singlen med to gange 6-3 over Martin Pedersen.

KB’s 2. single, Carl Bergman, og 3. singlen, Thomas Kromann, tabte også deres kampe, og så hjalp det mindre at årets danske juniorspiller, Simon Friis Søndergaard, vandt sin 4. single.

For da Martin Pedersen og Thomas Kromann også tabte 1. doublen til Frederik Løchte Nielsen og Rasmus Nørby, var det hele afgjort. Guldet var Lyngbys, mens KB-herrerne måtte tage til takke med sølv.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Kulturen danner vores værdier

Til minde om Mandela