Betaler du for meget for dit mobilabonnement?

Se her, hvordan du får mest muligt ud af dit mobilabonnement.

Ved du, om dit mobilabonnement matcher dit behov? Det kan være lidt af en jungle at finde hoved og hale i de mange tilbud, der findes fra store og små prisbevidste konkurrenter på det store mobilabonnementsmarked. Du kan selv prøve på at afdække dit behov, eller du kan bruge en online pristjek-tjeneste som boligportal.dk til at give dig et overblik. Så slipper du for at betale for meget for dit mobilabonnement, og det vil du vel gerne, ikke?

De fleste af os kan nok nikke genkendende til at have skiftet mobilabonnement op til flere gange, fordi en dygtig sælger fra et mobilselskab har ringet og oplyst om alle fordelene ved at skifte til netop sit selskab. Sælgeren lover mere data, hurtigere forbindelse, en lavere pris, dækning over alt, fri MMS osv., men hvor meget af dette har du i virkeligheden brug for? Vil du blive mere tilfreds ved at skifte til det aktuelle selskab, når alt kommer til alt? Og sparer du penge i sidste ende? Find ud af, hvilket mobilselskab der er mest fordelagtigt for dig, og betal kun for det, du faktisk bruger.

Betal kun for det, du har brug for
Ved du, hvor meget du taler i telefon om måneden? Hvor mange SMS’er og MMS’er du sender, eller hvor meget data du bruger? Hvis du har en anelse om disse faktorer, har du muligheden for nemt og hurtigt at finde frem til det mest fordelagtige mobilabonnement for dig ved hjælp af et pristjek, hvor kendte og mindre kendte mobilabonnementer er samlet ét sted. På den måde betaler du kun for det, du har brug for. Hverken mere eller mindre. Det må være den ideelle løsning for enhver mobilejer.

De færreste kan helt undvære en mobiltelefon, så uanset hvad, vil mobilabonnementet være en fast udgift hver måned. Derfor skylder du dig selv at tage dit mobilabonnement op til overvejelse. Du bør sikre dig selv, at du ikke betaler for langt mere data, end du nogensinde får brugt eller flere timers tale, når du højst taler via din mobil nogle få timer om måneden. De mange mobilabonnementer er skruet sammen på utallige måder, og der findes garanteret også et abonnement, der passer til dig.

Ekstra rabatter og aftaler
Er I en familie i din husstand, kan der ved nogle mobilabonnementer være nogle klare fordele ved at samle alle abonnementer ét sted. I andre tilfælde samarbejder mobilselskaberne med musiktjenester, streamingtjenester og biografer for at gøre det ekstra lokkende at blive kunde hos dem. Så hvis du elsker at lytte til musik, se en masse TV på dine betingelser eller gå i biografen flere gange om måneden, kan det være en god idé at holde øje med sådanne tilbud. Brug et par minutter på at lave et pristjek over en række relevante mobilabonnementer, og find ud af, hvor du får mest for pengene, når det alligevel er en udgift, du knap kan se dig fri for hver måned. Der kan være gode penge for dig at spare eller mere værdi for pengene at komme efter.

- læs flere artikler > artikel oversigt...