Få kunst til væggene ved at gøre et kup

Af Heidi Engelund
hee@minby.dk

H.C. Ørsteds Vej: »Folk kigger tit forbi og vil gerne købe kunst til hjemmet som investering. Vi hjælper dem med at finde den rette stil. Nogle gange vil de gerne købe en slags kunst, men ender så med at købe noget andet,« fortæller Anette Pedersen, der er daglig leder af Galleri Art Compaz på H.C. Ørsteds Vej 22.
For mange er det en livsstil at finde den helt rette kunst, dog uden at blive flået. Man behøver ikke at have den tykke tegnebog med, når man shopper kunst i galleriet.
»En kvadratmeter kunst koster 8.-12.000 kroner. Vi har slet ikke kunst i Bredgade-priser,«siger hun med et smil.
Lige nu sælger galleriet ud af sit lager med rabatter på 50-70 %.
»Vi skal have flyttet lidt rundt på tingene og have ryddet lidt op, så vi holder lagersalg i stedet for at kunstnerne kommer og henter deres kunst,« forklarer hun og peger rundt på de mange store og små værker på væggene.
Kig med på nettet
Der er nok af kunst at nærstudere, da omkring 100 værker sat til salg.
»Kunstnerne vil jo gerne sælge kunsten, så vi har taget alle malerierne og hængt dem op i galleriet, så man bedre kan gå rundt og kigge,« siger Anette Pedersen og kigger på et værk af kunstneren Rikke Darling, som er til salg.
Hun understreger, at der er god mulighed for at gøre et kup ved lagersalget, så man kan få fingrene i kunst til boligen.
Lagersalget foregår ved et besøg i butikken eller på galleriets hjemmeside artcompaz.dk, hvor du kan se alle værkerne, som er sat til salg frem til og med 3. september.

Find ud af, hvad din bolig er værd - med få klik
¨
Din lokale danbolig-mægler vender tilbage indenfor 48 timer
 

- læs flere artikler > artikel oversigt...